Цутгамал - нэг төрлийн гурилаар хийсэн гамбир. Гурилаа нэлээд шингэвтэр зуураад халаасан тостой тогоруугаа цувуулан цутгах маягаар хийж тосонд хайрч болгоно. Гадна тал нь хайрагдан болж, дотор тал нь маш зөөлөн байдаг учир настай хүмүүс идэхэд тохиромжтой тул "хөгшин боов" ч гэж нэрлэдэг.
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он