Баруун монголд буюу ойрад түмэний хүнсний нэг төрөл болох- буудай , эсвэл арвайн гурилыг хонины сүүл, элсэн чихэрийн дэлгэрэнгүй...
шүүсийн хольцтойгоор багсарч хийдэг хүнс. Өөлд, уранхай, Захчин торгуудад Нанчин , Дөрвөдүүд Нанчмаг гэж нэрлэдэг юм Энэ хүнсийг Арабын ертөнцийн улс орнуудад одоо ч хийж байгаа "ХАЛВА " гэж нэрлэдэг.Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он