Нөөцлөн хадгалахад зориулсан тусгай аргаар (давслах, чанах, ариутгах зэрэг) боловсруулж муудахаас дэлгэрэнгүй...
хамгаалан битүү саванд хийж бэлтгэсэн хүнсний бүтээгдэхүүн; лаазалж нөөшилсөн хүнс - Цагаан тугалгыг химийн үйлдвэр, консервын үйлдвэр зэрэгт голлон ашиглана. О.Намнандорж. Түүвэр зохиол., загасны консерв (загасны нөөшилсөн мах), махан консерв (махан нөөш, лаазалсан мах), ногооны консерв (ногооны дарш).загасны консерв | загасны нөөшилсөн мах |
махан консерв | махан нөөш, лаазалсан мах |
ногооны консерв | ногооны дарш |
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он