Хоол амтлах хачир хольцоо, буурцгийг чанаж хатуу хөрөнгө болгон давс хольж хийнэ, бага зэрэг эхүүн бөгөөд исгэлэн дэлгэрэнгүй...
давслаг амттай болгоно: жангийн буурцаг (хоолны хачир, хольц болгохоор чанасан буурцаг), жангийн тос (хачир, найрлагад холих тос), жангийн хөрөнгө (исгэж хөрөнгөлсөн буурцаг).жангийн буурцаг | хоолны хачир, хольц болгохоор чанасан буурцаг |
жангийн тос | хачир, найрлагад холих тос |
жангийн хөрөнгө | исгэж хөрөнгөлсөн буурцаг |
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он