Амталж зуурсан гурилыг халуун хайруул дээр тавьж, давтан давтсаар элдсэн гурил мэт нимгэн болгож боловсруулсан нэгэн дэлгэрэнгүй...
зүйлийн идээ, хуймаг - Шар чихэр, бадаас, жавга, үзэм, чавга зэрэг жимснээс хутгаад хормойд хийж өгдөг байлаа. Ж.Дамдин. Үймээний жил.Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он