Гол төлөв цагаан идээгээр бэлдсэн, арьс шир шүүлэх тусгай уусмал - Бэлтгэсэн идээ исэхээр дэвтээсэн арьсны чийгийг дэлгэрэнгүй...
шавхран шувтарч, ганд хийн өдөр бүр хутгаж, арван дөрвөөс хорин нэг хонуулдаг. “Үнэн” сонин., идээ орох (шүүлсэн арьсны боловсрон зөөлрөх), идээ суух (ганд хийсэн арьс ширэнд шүү нэвчиж эхлэх), идээ татах (идээ түрхэх), идээ түрхэх (арьс шир зэрэгт тараг, шүү зэргийг түрхэх).идээ орох | шүүлсэн арьсны боловсрон зөөлрөх |
идээ суух | ганд хийсэн арьс ширэнд шүү нэвчиж эхлэх |
идээ татах | идээ түрхэх |
идээ түрхэх | арьс шир зэрэгт тараг, шүү зэргийг түрхэх |
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он