1. Боловсруулах, чанах: болгосон олс (олсыг үнсний усанд дэвтээж боловсруулаад цэв цэгээн болгосон дэлгэрэнгүй...
нь);болгосон олс | олсыг үнсний усанд дэвтээж боловсруулаад цэв цэгээн болгосон нь |
мах болгох | а. Махыг чанах, жигнэх, шарах, хуурах; б. [шилжсэн] Хүнийг ихэд ядраах зүдрээх |
болгож идэх | чанах мэтээр боловсруулж идэх |
хоол болгох | а. Хоол чанах, б. Ямар нэгэн зүйлийг хүнсэндээ хэрэглэхээр болох |
цаас болгох | цаас боловсруулах |
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он