1. Юманд шүүс хийж, амтлан найруулах: буузны мах шүүслэх (бууз хийх махыг амтлан найруулж, шүүстэй дэлгэрэнгүй...
болгох);| буузны мах шүүслэх | бууз хийх махыг амтлан найруулж, шүүстэй болгох | 
| алим шүүслэх | алины шүүсийг шахаж гаргах | 
| шүүслэх уурхай | шаазан ваар мэтийг шатаан боловсруулах зоорь | 
| тоосго шүүслэх | тоосгыг шатааж бэхжүүлэх | 
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он