1. Боловсруулах, чанах: болгосон олс (олсыг үнсний усанд дэвтээж боловсруулаад цэв цэгээн болгосон дэлгэрэнгүй...
нь);| болгосон олс | олсыг үнсний усанд дэвтээж боловсруулаад цэв цэгээн болгосон нь | 
| мах болгох | а. Махыг чанах, жигнэх, шарах, хуурах; б. [шилжсэн] Хүнийг ихэд ядраах зүдрээх  | 
						
| болгож идэх | чанах мэтээр боловсруулж идэх  | 
						
| хоол болгох | а. Хоол чанах, б. Ямар нэгэн зүйлийг хүнсэндээ хэрэглэхээр болох  | 
						
| цаас болгох | цаас боловсруулах | 
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он