Ингэний буцалгаа гэдэг нь ингэний багахан айраган дээр ингэний сүүг бага багаар нэмж буцлагсаар ямарч исгэлэн амтгүй чихэрлэг амттай өтгөн ундаа болохыг хэлдэг бөгөөд шар тос чихэр гурил холивол тэр нь ингэний буцалгаа биш болно. Буцалгааг гол төлөв хавар ботгыг нялх байхад уурагтай сүүгээр хийдэг бөгөөд хаврын ядаргааг тайлах гол ундаа гэж үздэг.
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он