1. Юманд шүүс хийж, амтлан найруулах: буузны мах шүүслэх (бууз хийх махыг амтлан найруулж, шүүстэй дэлгэрэнгүй...
болгох);| буузны мах шүүслэх | бууз хийх махыг амтлан найруулж, шүүстэй болгох |
| алим шүүслэх | алины шүүсийг шахаж гаргах |
| шүүслэх уурхай | шаазан ваар мэтийг шатаан боловсруулах зоорь |
| тоосго шүүслэх | тоосгыг шатааж бэхжүүлэх |
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он