Малын махыг хэрчиж давслаад, өөрийнх нь шүүсэнд хуурч болгосон мах: шууз хийх (махаар шууз бэлтгэх), дэлгэрэнгүй...
хонины шууз (хонины махаар хийсэн шууз), үхрийн шууз (үхрийн махаар хийсэн шууз).шууз хийх | махаар шууз бэлтгэх |
хонины шууз | хонины махаар хийсэн шууз |
үхрийн шууз | үхрийн махаар хийсэн шууз |
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он