Махыг мөчлөн, саванд нэг үе дэвсэж, дээгүүр нь улайтгасан халуун чулуу нэг үе дэвсэж, сонгино зэрэг амтлагч хийж, мах дэлгэрэнгүй...
чулууг ээлжлэн дэвссээр савыг дүүргэн битүү таглаж, шүүсэнд нь болгодог хоол: хорхогны чулуу барих (хорхог хийхэд хэрэглэсэн халуун чулууг алгандаа атгах, ингэх нь биед сайн гэдэг).Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он