1. Хор өгөх, хорт бодис өгөн хорлох: хордуулах чанар (хортой болгох онцлог шинж) - Гантай жил дэлгэрэнгүй...
багалуурын хордуулах чанар нь илүү байдаг. Ж.Самбуу. Мал маллагааны арга туршлага., хордуулах тун (нэг удаа хортой болгох хэмжээ), хордуулах эм (хортой болгох эм, хор тараах эм);хордуулах чанар | хортой болгох онцлог шинж |
хордуулах тун | нэг удаа хортой болгох хэмжээ |
хордуулах эм | хортой болгох эм, хор тараах эм |
тарианы үр хордуулах | тарианы үр хор цацан ариутгах |
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он