Исгэлэн болгох, исэг хийх: айраг исгэх (айраг исээх) - Шимт ногоог амтархан идсэн хонио сааж сүү хөөрүүлж, гүүгээ сааж айраг дэлгэрэнгүй...
исгэдэг билээ. Д.Цэдэв Айргийн амт., гурил исгэх (гурил хөөлгөх), тараг исгэх (а. Тараг бүрэх: б. Тараг ээдүүлэх), ундаа исгэх (ундаа ).айраг исгэх | айраг исээх |
гурил исгэх | гурил хөөлгөх |
тараг исгэх | а. Тараг бүрэх; б. Тараг ээдүүлэх |
ундаа исгэх | ундаа |
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он