Халуун зүйлийг хөргөх, биежүүлэх: өрөм загсаах (хөөрүүлж самарсан сүүний дээр тогтсон өрмийг дэлгэрэнгүй...
биежүүлэн зузааруулахын тулд бага гал дээр тогоотой нь түр байлгаад, хөргөх), мах загсаах (а. Төхөөрсөн мал, амьтны махыг сэрүүн газар хөргөж сэврээх; б. Чанасан махны уурыг бүрэн намжааж хөргөх).өрөм загсаах | хөөрүүлж самарсан сүүний дээр тогтсон өрмийг биежүүлэн зузааруулахын тулд бага гал дээр тогоотой нь түр байлгаад, хөргөх |
мах загсаах | а. Төхөөрсөн мал, амьтны махыг сэрүүн газар хөргөж сэврээх; б. Чанасан махны уурыг бүрэн намжааж хөргөх |
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он