Тарвага, ямааг туламлан өвчиж яс, гэдэс дотрыг нь аваад, давс, ногоогоор амтлан дотор нь улайсгасан чулуу хийж, үсийг дэлгэрэнгүй...
нь зумлан ил галд шарж болгодог монгол үндэсний хүндэтгэлийн хоол: боодог хийх (тарвага, ямаа боох), тарваганы боодог (тарвага боож хийсэн хоол) - Та тарваганы боодогт дуртай юу? Ж.Пүрэв. Гурван зангилаа.боодог хийх | тарвага, ямаа боох |
тарваганы боодог | тарвага боож хийсэн хоол |
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он