1. Мах зэрэг юмны түүхийвтэр, дутуу болсон байдал: шүүрхий болгох (дутуу чанах, болгох), дэлгэрэнгүй...
шүүрхий будаа (дутуу болгосон будаа), шүүрхий идэх (хоол идээг дутуу болгож идэх), шүүрхий мах (түүхийвтэр, дутуу чанасан мах), шүүрхий хоол (дутуу чанасан хоол), шүүрхий элэг (дутуу чанасан элэг);шүүрхий болгох | дутуу чанах, болгох |
шүүрхий будаа | дутуу болгосон будаа |
шүүрхий идэх | хоол идээг дутуу болгож идэх |
шүүрхий мах | түүхийвтэр, дутуу чанасан мах |
шүүрхий хоол | дутуу чанасан хоол |
шүүрхий элэг | дутуу чанасан элэг |
ажлыг шүүрхий хийх | ажлыг дутуу дулимаг, гүйцэд биш хийх |
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он