Хоол идээний зүйлийг халуун галд хайрч болгох: тогоонд хуурах (халуун тогоонд хайрч болгох) - Мөн дэлгэрэнгүй...
их гал дээр халуун тогоонд хуураад, гар уур буюу хөл уураар нүдэж боловсруулан чангаамал будаа болгож хэрэглэнэ. Ж.Дамдин. Үймээний жил., хуурсан гурил (хуурч болгосон гурил) - Эрүү толгой зодолдуулах юу байна даа гэсээр майханд гүйж орвол, Чулуун хуурсан гурил зуурч суув. Д.Цэдэв. Айргийн амт.Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он