Юмыг удаан хадгалахад чанарыг муутгадаг нөлөө: хөвөнд идэгдэх (юмны чанар муудах), хөв дэлгэрэнгүй...
идэх (юм үжирч чанар нь муудах, удтал хадгалагдаж үжрэн хэврэг болох), хөв чийг [хоршоо] (юмны чанарыг муутгах нөлөө) - Хөв чийгийг нь эгшээн тавихаар хөх даалимбан тэрлэгээ гаргалаа. Д.Пүрэвдорж. Хөх даалимбан тэрлэг.хөвөнд идэгдэх | юмны чанар муудах |
хөв идэх | юм үжирч чанар нь муудах, удтал хадгалагдаж үжрэн хэврэг болох |
хөв чийг | юмны чанарыг муутгах нөлөө |
Тус толь нь Мөнхгал компанийн зөвшөөрлөөр монгол бичгийн 'Menksoft 2012' үсгийн тиг хэрэглэж байна.
Тус толийн талаарх санал хүсэлтээ
contact@mongoltoli.mn хаягаар ирүүлнэ үү.
© Монгол хэлний их тайлбар толь 2016 он